Bloggen fyller 6 år

Inte för att jag har varit den mest aktiva bloggaren men jag tycker ändå att det är mäktigt att den här bloggen har varit igång i 6 år idag. När jag började blogga 2009 så hade jag, som så många andra, en vision om att skriva något varje dag men det har inte blivit så. Det tar oftast för mycket tid och den tiden har man inte och när man väl har tiden så har man inget direkt att skriva om.

De posterna som jag skrev för ett par år sen om banker och utveckling för banker har nog varit bland de mest lästa trots att det som söks mest på när posten när jag letar efter en ny radio till köket. En annan post som många sökt på är frågan om varför man inte kan rösta på internet. Oftast är de posterna jag bryr mig minst om de mest sökta medan de jag bryr mig mest om inte alls söks på.

Nu ser jag fram emot flera år till med den här bloggen där man kan skriva av sig då och då och reflektera över vad som händer i världen och med utvecklingen vilket är något som jag verkligen brinner för.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273