SXSW 2014 är nu bokat

SXSWFör två veckor sedan släpptes biljetterna till 2014 års SXSW i Austin, Texas. För att få ett bra boende så är det bra att vara tidigt ute och mycket riktigt så tog alla centrala hotell slut redan efter något dygn. Eftersom jag var tidigt ute så spelade det inte någon större roll utan jag fick det hotell som jag ville och det blev samtidigt klart att jag åker.

Det blir mitt fjärde år jag är där och jag börjar känna mig hemma i rutinerna där. Jag ser fram emot konferensen eftersom de tidigare åren varit helt galet bra. En sak som är nytt för i år är att jag ska försöka hitta en till konferens att åka på men jag har inte riktigt bestämt vilken ännu. När jag var på FOWA för ett par år sedan så var den riktigt bra men jag undra om den fortfarande är lika kvalitativ som den var då. Annars finns det en hel del konferenser i Amsterdam som jag sneglar på som kan vara av intresse.

Sen är jag självklart lite sugen på att förlänga årets USA-vistelse i mars med att göra ett debuterande besök i San Francisco mest för att känna på pulsen. Det är mycket möjligt att jag gör det men det är inte heller bokat ännu. Vi får se.

Oavsett vad så ser jag fram emot både hösten, vintern och våren som kommer  nu. Det kommer bli ett fantastiskt halvår 2013 och jag vet redan nu att 2014 kommer vara precis lika bra.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273