August är ett smart lås


Jag tycker om fiffiga prylar och August är just en sån där riktigt fiffig pryl som ersätter låter för att låta andra kunna komma in. Det kan handla om att rörmokaren måste in en snabb vända för att fixa rören eller en kompis som får tillgång till låset via appen istället gör att få en nyckel.

Självklart är jag lite nyfiken om det funkar i Sverige och om försäkringen täcker det men det är altid roligt med innovativa idéer. Förut har jag bara sneglat på Lockitron och funktionaliteten mellan de olika är ganska lika. Vi börjar dessutom se en hel del fysiska prylar som förenklar vår vardag nu mera. Det kommer nya och mer spännande saker för varje dag som går känns det som.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273