På väg mot SXSW

viewer-3De första 18 timmarna av den här resan mot Austin och SXSW har precis klarats av. Jag sitter på flygplatsen i Twin cities och har precis fått mitt första mål mat på resan vilket blev en traditionsriktig hamburgare med fries.

Kvällens mål är att lämna av väskan och träffa personen jag ska bo hos och se över hur skön soffan kan vara att sova på. Efter det blir det till att hämta badgen så att man slipper köa för mycket imorgon och efter det så möter jag upp ett gäng människor och tar en margarita eller öl tillsammans med dem.

Jag ser fram emot den här veckan och de flesta i min närhet har redan tröttnat på ord som ”texas”, ”austin”, ”southby” och ”konferens” eftersom det är nära på det enda jag har tjatat om de senaste veckorna. Men nu blir det av och efter det kommer jag sluta tjata lika intensivt om konferensen/festivalen.

Nu är det bara ett par timmar kvar innan jag landar i Austin som nu verkar ha ett väder något i stil med svensk sommar. Jag ska försöka sova på sista flighten så att jag kan hålla mig vaken under kvällen och ställa om dygnet rätt direkt vilket jag brukar vara extremt dålig på att göra. Den här gången ska däremot inte jetlagen lyckas stoppa mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *