Tröttnar vi redan nu på Harlem Shake?


Jag älskar att människor vågar att bjuda på sig själva oavsett vad de gör och just för Södertäljepolisen och Borås Brandkår har jag lite extra hjärta för idag när de vågade sig på att göra en Harlem Shake officiellt. Just Harlem Shake har spridits som meme de senaste dagarna och blivit populära och det senaste dygnet har det gjorts hela tre Harlem Shakes enbart på TV4. Vi kommer se det här någon vecka till tror jag och sen kommer folk ha tröttnat rejält.

Undrar om det är tjatigt eller roligt imorgon? Gangnam Style med sina 1,3 miljarder visningar höll ju ett par månader men frågan är om Harlem Shake håller lika länge eller tröttnar vi bara efter ett fåtal dagar numera?


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273