Preppar inför SXSW

mat på sxswDet är en del att göra inför årets SXSW och jag nu i helgen övat magen inför kommande konferens genom att laga pulled pork på lördagen och idag lagar jag pulled beef. Det är inte så mycket lagning utan mer att vänta in tiden som maten ska stå i ugnen men gott blir det i alla fall. Det är bra övning inför matkulturen i Texas. Det här året ska jag försöka äta kvalitetsmat men skulle det dyka upp en sån här rackare till höger här som jag åt förra året så blir det nog en sån i år också. Vad kan egentligen gå fel när man har friterad kyckling mellan två sockrade donuts?

Det finns andra saker som jag har börjar göra också. Hittills har jag fått tag på ett kontantkort så att jag kan använda mobil uppkoppling obegränsat utanför Austin Convention Center där jag tidigare alltid behövt vara för att kunna använda mobilen fullt ut. Problemet är att jag vill ha igång det andra sim-kortet också men jag får nog använda båda parallellt under konferensen för att kunna ta emot samtal också men vi får se hur jag löser det på bästa sätt. Dessutom har jag börjat snegla mer på både interactive-sessionerna och musik-sessionerna under konferensen. Det är en hel del riktigt kompetenta föreläsare och en bra hög med band som man vill se när man ändå är på plats.

Boende för interactive, biljett in på konferensen och flygbiljetter är redan fixat och jag sitter nu och letar efter ett boende under musikdelen och om någon har något tips så skulle det vara tacksamt. Jag har sagt det förut men nästa gång jag åker ska jag boka biljetten redan i augusti och fixa boende på en gång. Eftersom jag inte gjort det den här gången så får jag varken något vidare centralt boende eller bekvämt. Men det gör inget, det är ju bara 9 dagar så det borde jag klara på en soffa eller luftmadrass.

Jag har tidigare skrivit om en del sessioner på interactive jag skulle vilja se men det finns också en del band och artister jag skulle vilja se medan jag ändå är där. En del av de band och artister jag ser fram emot just nu är

 • Nick Cave & The Bad Seeds
 • Justin Timberlake
 • Aesop Rock
 • Murs
 • Ab-Soul
 • Action Bronson
 • Chali 2na
 • Big K.R.I.T.
 • Dead Prez
 • Flatbush Zombies
 • Killer Mike
 • Talib Kweli
 • Mr MFN eXquire
 • The Pharcyde
 • Slim Thug
 • Smoke DZA
 • Joey Bada$$ & Pro Era
 • Bonobo
 • Girl Talk

Det är självklart bara en del av det jag vill se och ser även fram emot massa annat. På Do512 finns det en ganska rejäl lista med de band som kommer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *