Ny vecka betyder nya möjligheter

Varje söndag så brukar jag gå igenom kommande veckans actions. Det är en del som man har bestämt sedan tidigare som att återkomma till människor, bli klar med leveranser eller möten med nya bekantskaper och gamla bekantskaper i en salig blandning. Jag brinner verkligen för detta varje vecka som går. Det är alltid en fröjd att få gå igenom kalendern och se att den nästan alltid är full av roliga saker att göra och att jag får chansen att göra det.

Det är egentligen nu som är första gången någonsin jag har stenkoll på min kalender och använder den som ett verktyg. Det har alltid varit svårare förut när man har haft för mycket att ha koll på eller för många runt omkring som har dragit i en. Dessutom så stördes kalendern ofta av spontanmöten på kontoret medan spontanmöten numera alltid känns roliga och givande.

Det är verkligen skönt att ha möjligheten att få se fram emot måndagar igen.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273