Något nytt

Det händer mycket just nu. För det första så rullar ett gäng uppdrag på parallellt vilket är roligt och samtidigt så kommer det in fler och fler uppdrag och uppdragsförfrågningar för varje dag som går. Det här med att vara frilansare är verkligen en fröjd och jag har en hel del att göra vilket tär på min utmaning om att lära mig programmera som inte alls går som jag hade tänkt mig. Om jag någonsin ska kunna lyckas med det så kommer jag behöva avsätta mycket mer tid för det än vad jag har just nu. Men just nu har jag för mycket arbete som prioriteras vilket gör att jag nedprioriterar att bli en stjärna på Ruby. Däremot så prioriterar jag att blogga varje dag i 100 dagar och har intalat mig själv att klara alla och förhoppningsvis även fortsätta efter det.

Dessutom så händer det en hel del nytt som jag kommer ta upp längre fram men jag kan meddela att det är spännande. Det är något jag tänkt på i åratal men aldrig kommit till skott med att göra eftersom jag varit anställd men nu har jag chansen och dessutom göra det tillsammans med ett gäng awesome personer.

Förutom att uppdragen rullar på så försöker jag få tag på boende till SXSW för vissa dagar vilket går lite trögare än vad jag hade tänkt men det borde fungera. För de mest intensiva dagarna är fixat men det är för de sista dagarna som fortfarande inte är 100% spikat vilket är lite stressande. Dessutom är jag uppskriven på över 120 evenemang på konferensen så jag kommer inte ha brist på saker att göra heller. Det känns bra men med tanke på att jag missat så mycket som jag inte hade skrivit upp mig på tidigare år så är jag orolig att missa saker trots att det känns som att jag står med på allt som går.

Förhoppningsvis kan jag meddela vad det är för något awesome som är i görningen efter att jag kommer hem från Austin men först är det lite kvar före allt är klart. Den som väntar på något gott..


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273