Farmville fast på riktigt i Jämtland

Jämtlänningarna måste vara lyckliga. Under våren 2013 släpps projektet Min Farm i Jämtland som är som Farmville fast på riktigt. Du odlar digitalt och får en leverans i veckan med dina produkter. Allt odlat av lokala bönder som man nu på ett smidigare sätt kan ha kontakt med. Man kan få alltifrån skinka, lamm, ägg, frukt, grönsaker, mjöl, honung mjölk och örter närodlat och levererat hem. Nu önskar vi bara att det här projektet blir större och kommer till Stockholm också.

Följ arbetet med Min Farm på Facebook för att se vad som händer.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273