#Blogg100 – andra sommaren

För andra året i rad så kör Fredrik Wass sitt koncept med #Blogg100 där han utmanar bloggare att  skriva en bloggpost om dagen i hundra dagar i sträck. Det är en minst sagt ganska mastig uppgift och det tar ganska mycket tid men det kan det ju vara värt tänker jag så det är bara att ge sig in och göra ett försök.

Det finns lite olika anledningar varför jag vill prova på att göra det här. Det första är för att jag måste få upp tempot lite extra i mitt bloggande. Det andra är för att det är roligt att klura ut något att skriva varje dag, förra året lyckades jag med det i perioder och i vissa perioder blev det inget alls. Det är alltid roligare att ha en uppdaterad blogg än en blogg som verkar död. Det tredje är för att jag inte hade tid nog att göra det förra gången Wass körde men har bättre kontroll över min tid nu och kan avvara delar av dagar för bloggande.

Det är ett gäng bloggare som är med i utmaningen och mer om dessa kan du läsa på Bisonblog, som Fredrik Wass egna blogg heter.

Nu kör vi!


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273