Two Dollar Tuesday är bra att ha koll på varje tisdag

Varje tisdag så anordnar Two Dollar Tuesday en kampanj där man kan få köpa tre stycken Mac-applikationer för endast 22 kronor styck i Mac App Store. Lite som Free App A Day är för iPhone är varje dag. Just kampanjer för Mac applikationer är det lite skralt med förutom ibland när det kommer en ny MacHeist där man kan köpa appar för en billigare slant och dessutom stödja en välgörenhet samtidigt. Fast det är ju inte ofta det kommer längre direkt.

Just appar för macen känns det som det knappt är någon som gör längre och det finns fortfarande ett intresse för detta men det är inte alls lika stort som appar för iPhone eller iPad. Däremot så tar de ofta mer betalt för dessa än för appar på de andra plattformarna konstigt nog.

Varje tisdag så är det nya apper som reas ut och det är bra att hålla koll på dem antingen via deras Twitter, webbplats eller nyhetsbrev. Själv så prenumererar jag på deras nyhetsbrev och följer dem på Twitter för att få en heads up när det kommer något nytt. Det är alltid lika trevligt att hitta nya små fiffiga appar till macen som dessutom reas ut för 22 kronor – varje tisdag.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273