Schemalägga poster på Facebooksidor

Har man hand om ett par olika Facebooksidor och samtidigt ska ta julledigt så kan det vara skönt att veta att man kan schemalägga sina poster. Detta är något jag inte har upptäckt förut men har funnits sen i somras genom att trycka på den lilla klockan till höger under inmatningsfältet. Det gör att man inte behöver tredjepartsverktyg för detta vilket man har behövt förut. Väldigt smidigt om man vill producera innehåll för en tid framåt utan att behöva spara det på andra plattformar och på så sätt enklare kunna planera sitt innehåll på Facebook som mer och mer blir en tydlig kommunikationskanal för många företag. Man kan enkelt välja år, månad, dag och exakt klockslag så när som på tio minuter och få en översikt över vilka poster som är schemalagda framåt. Perfekt för den som har hand om Facebooksidan på kontoret och ska ta extra julledigt i år när det är lite längre ledighet för de som är anställda.

1 reaktion till “Schemalägga poster på Facebooksidor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *