Nu trillar årets största händelser in

2012De senaste dagarna har olika tjänster börjat posta sina årskrönikor för att visa vad som egentligen har hänt under året som gått. 2012 har ju varit ett ganska händelserikt år med både presidentval och olympiska spel som verkar toppa de flesta listorna. En ny iPhone har släppts och iPaden har kommit i ett mindre format. Fler tjänster har skapats, fler tjänster har gått i graven och trots det ser ut att vara en ekonomisk kris så verkar ändå många människor hoppfulla.

Först ut som jagsåg var Twitters år som publicerades där man ser just dessa trender som är här ovanför. Man kan även se sitt eget år på Twitter och vad som har hänt. Efter det började enstaka personers Facebook-år publiceras vilket är ganska skoj att se vad man själv har gjort under året. Facebook publicerade också en generell lista med vilka filmer som varit populära, vilken musik som lyssnats å, vilka böcker som lästs och var folk har checkat in flest gånger bland annat. Det är ganska skoj att botanisera band dessa siffror för att se vad som har hänt i stort.

Nu ser jag fram emot LinkedIns mail som brukar komma en gång per år som summerar hur ens arbetsliv har sett ut senaste året och vilka som bytt jobb i ens bekantskapskrets.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *