Mailbox – E-postklienten för iPhone som kan passa mig

Efter att Google har köpt upp min favoritklient Sparrow och sagt att de ska sluta utveckla den aktivt (trots att det kommer lite uppdateringar då och då) så försökte jag gå över till den officiella Gmail-klienten. Den känns väldigt androidig men det vänjer man sig sedan deras andra appar som Google har tagit fram på senare tid såsom Google+, Google Maps och Google+ som alla har samma formspråk. Det är inte det jag vill ha utan en enkel mailklient som ska göra det den ska göra och inget direkt annat. Lite som Fantastical har gjort för mig med kalendern de senaste veckorna.

Företaget Orchestra som tidigare har tagit fram en att-göra-app håller nu på att ta fram en mailapp som de valt att kalla för Mailbox. Det ser ut lite som en blandning mellan mailappen Sparrow och att-göra-appen Clear från Realmac Software. Här är en snygg app som definitivt skulle kunna få mig att byta ut den officiella Gmail-appen om den känns på samma sätt som Sparrow gör. Hoppas också att den har notifikationer och att den hanterar Gmails etikett-funktionalitet vilket vore ett stort plus. Appen släpps i nästa år och jag ser verkligen fram emot en ny klient.

1 reaktion till “Mailbox – E-postklienten för iPhone som kan passa mig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *