Filmen om Steve Jobs har premiär i januari

Ashton Kutcher som Steve JobsPå Sundance Film Festival kommer filmen jOBS få premiär med Ashton Kutcher i huvudrollen som Steve Jobs. Filmen handlar om de 30 första åren för Steve Jobs och är inte samma film som just nu skrivs av Aaron Sorkin som bygger på Walter Isaacsons biografi från slutet av 2011, vilket jag egentligen hoppades på när jag började skriva den här bloggposten.

Men det är egentligen inte fel att det kommer fler filmer om Jobs och jag ser fram emot den här också. Den senaste filmen som gjordes i ämnet var Pirates of Silicon Valley med Noah Wyle och Anthony Michael Hall som handlade om Steve Jobs och Bill Gates i sina tidiga år, fram till 1997 då Steve Jobs kom tillbaka till Apple igen.

Jag ser fram emot den här filmen likväl och den verkar ha premiär i USA i slutet på januari och sen får vi se när den kommer till Sverige, om den ens kommer hit. Efter att ha sett det mesta videomaterial som jag kunnat hitta med Steve Jobs så är det här en självklarhet att se också.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273