Yahoo! om enheter och annonsering

Robert Bridge som är marknadschef för Yahoo! i EMEA höll en session om kreativa annonser och vikten i hur mobil annonsering som är här nu på riktigt. Vad gör man egentligen när det kommer fler och fler enheter med olika skärmar och storlekar. Det gäller alla typer av branscher och det är lika viktigt för alla idag. Det gäller även skärmar man inte äger själv. Med ny teknik så kommer nya möjligheter även för annonsering.

Bridge vill att du befriar upp nörden i dig. Man ska lära sig hantera de mobila enheter som dina användare, kunder och läsare använder. Om du inte gör det kommer du aldrig att förstå dem.

Ovan visar Adidas deras sätt att integrera annonsering och direkta köp i ett skyltfönster. Teknisk utveckling skapar fler möjligheter vilket även Chevy visar på under Super Bowl med sitt second screen projekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *