The Magazine

Förut brukade jag tipsa en del om appar men jag har kommit av mig lite med det. Det händer inte så mycket egentligen tycker jag utan de appar vi använder konstant har satt sig förutom att man alltid är nyfiken när exempelvis Toca Boca släpper något nytt.

Däremot tänkte jag tipsa om ett magasin som är utvecklat av Marco Arment som även ligger bakom tjänsten Instapaper. Det går att läsa både på iPhone och iPad och går att börja prenumerera på under Tidningskiosk i de senare versionerna av iOS.

Magasinet The Magazine handlar om teknik för nördar och av nördar. Men det är lite mer djupgående analytiskt och känns mer personligt. Det handlar om människor med mycket erfarenheter inom branschen som berättar sina historier mer än att det har något nyhetsvärde. Det är några av mina absoluta största inspiratörer som skriver något som känns mer som Filter-artiklar. Magasinet kostar 15:- i månaden och det har hittills kommit 2 nummer vilka båda har varit riktigt bra.

Börja läsa första numret för att få en bra inblick i vad det är för typ av magasin. Kan verkligen tipsa alla om det här oavsett vilken nivå man är på. Mycket insikt och analys mer än mycket annat jag läst.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273