Syns vi på SIME nästa vecka?

Nästa vecka kickar konferensen SIME igång är en konferens om det digitala landskapet. Jag är inbjuden som officiell bloggare och kommer blogga om konferensen. På plats finns det mycket intressanta människor och mycket intressanta talare och jag hoppas att det ger lite mer insikt och lärdomar.

Det jag ser mest fram emot idag är Elísabet Grétarsdóttir som tidigare kommer från CCP Games där gon var marknadsdirektör för EVE Online och är på väg att gå till till Aroin Bank vilket är Islands största bank för att bygga om den finansiella infrastrukturen på Island och lägga grunden för ett välmående samhälle.

Det kommer även vara roligt att höra Heiko Hebig vilket är Facebooks ansvarige för partnerskap. Hoppas han säger något om framtiden för Facebooks partners och kanske lite om var de tänker ta olika tjänster. Det kanske inte blir mycket om det men man kan alltid hoppas.

Googles globala marknadsdirektör för mobila och sociala tjänster Rikard Steiber kommer vara på plats och jag hoppas han tar upp fältet kring SoLoMo (Social Local Mobile) och förklarar hur det ser ut framåt – både för Google och för andra aktörer.

Jag ser verkligen fram emot konferensen som jag tror kommer bli makalöst bra. Är du också där så får du gärna komma förbi och säga hej eftersom det alltid är roligt att träffa nya människor. Syns vi där?


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273