Sista dagen i november betyder sista dagen för Movember

Kampanjen mot prostatacancer som heter Movember som handlar om att vi män ska spara ut en mustasch går framåt. Jag gick med för att jag ville göra något som kunde stödja kampanjen och jag bloggade om det för exakt 30 dagar sedan. Då gick jag med i teamet Social bros eftersom jag känner en del människor där och hade räknat med att kanske få in en hundralapp eller två för kampen mot prostatacancer.

Hittills har jag samlat in 1785 kronor till forskningen om prostatacancer och hoppas att kunna få in lite till till forskningen nu under dagen idag. Hela gruppen Social Bros har däremot lyckats samla in hela 34 573 kronor i skrivande stund. En helt fantastisk summa pengar bara genom att odla fram en mustasch. Robin, som också är med i Social Bros, har skrivit av sig i en bloggpost om Movember som jag tycker att alla bör läsa också.

Skänk en slant i sista minuten. Du kan göra det direkt genom att klicka här. Alla pengar går oavkortat till forskningen om prostatacancer. Ingen peng är för liten.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273