Hur ser badass ut?

Tidigare under dagen så hölls en föreläsning av Pär-Jörgen Pärson om vad som är badass. Direkt efter lunch så berättar Mahesh Kumar, som är partner på Result och arbetar med affärsutveckling på Magine, vilka virala kampanjer som fungerat bäst, kampanjer inom sociala medier som är badass samt om bra mobila kampanjer.

http://www.youtube.com/watch?v=21kQEZ8w6HE
Man måste idag vara roligt för att det ofta ger en fantastisk respons från dina kunder eller fans och om ditt meddelande till marknaden är roligt så ger det ett mycket större intryck. Videon ovan handlar om att spela musiken med sina muskler som kommer från Old Spice vars kampanj jag hoppas att ingen har missat tidigare.

Autenticitet är viktigt för att vara mänsklig, ödmjuk och det skapar trovärdighet. Kumar nämner Lady Gaga som exempel som växer på grund av att hon är just mänsklig och ödmjuk mot sina fans som producerar fanvideo efter fanvideo och lägger ut på Youtube. Man måste också våga göra saker och om man tar Red Bull som exempel så har de gjort detta när de gick ihop med Felix Baumgartner för att slå världsrekordet i att hoppa fallskärm från rymden. Ett helt fantastiskt projekt i stort.

Create the stage, don’t try to create the play

Om du skapar din egen scen så kan du bättre leda dina kunder och konvertera dessa till dina fans. Det handlar om att ditt innehåll måste finnas i rätt kontext, annars spelar ditt innehåll ingen roll. Så, gör bra saker, skapa trovärdighet med ditt innehåll i rätt kontext och ta hand om din publik så kan du förhoppningsvis skapa dina egna fans.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273