Feelify visas upp på SIME


Tjänsten Feelify visas upp på SIME för att se hur man känner för olika spår på konferensen. Valen är om man är glad, exalterad, orolig, ledsen eller arg vilket man enkelt svarar på under tiden man ser på föreläsningen. Det är en riktigt läcker tjänst och när den kommer som en app eller mobil version så kommer den vara perfekt oavsett var man är eller vad man gör för att dela med sig av sina känslor på ett bra sätt.

Newsmill har haft liknande känsloknappar sedan tidigare och har även synts av Mindpark och Sydsvenskan men nu kommer dessa delar till konferenser också, Just nu kan du se Feelify live på Feelify <3 SIME. Slå igång livestreamen om du inte är på plats och tyck till om det du ser direkt!


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273