Fantastical är en fantastisk kalender

Sen jag blev egen så har min kalenderaktivitet ökat något otroligt mycket. Som tur var så släppte Flexibits en app som heter Fantastical som gör att man kan få en bättre överblick över sin kalender och hantera den på ett bättre sätt, i alla fall för mig, än vad man gör i den inbyggda kalendern i iOS. Den här även mer intuitiv än många andra kalendrar jag har provat på tidigare till iPhone.

Det är lättare att se sin kalender i ett flöde och den gör verkligen det den ska. Dessutom har den en bra synk med kalendern som du helst vill använda och är riktigt snabb. Den har även en bra sökfunktion där man enkelt kan söka efter plats, titel på kalenderposten och även vilka som är inbjudna till specifika händelser i kalendern. Med ett litet gäng kortkommandon som man lär sig när man startar appen första gången så har man bra kontroll över sin kalender.

På datorn använder jag fortfarande Google Calendar i Chrome för att det ger mig den bästa överblicken men i telefonen har jag verkligen letat efter en bra klient, som jag nu äntligen funnit.

2 reaktioner till “Fantastical är en fantastisk kalender”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *