En sammanfattning av första dagen på SIME 2012

Jag har varit väldigt aktiv idag som bloggare. Mer aktiv än vad jag normalt brukar vara och anledningen är främst SIME och att jag ville testa hur det är att blogga direkt när sessionerna pågår under en konferens för att sen kunna posta ut det direkt. Det var en ösig stund och resulterade i totalt sju bloggposter under konferensens första dag och tre inför konferensen. De inför var en om att jag skulle till SIME och en om Magine som jag var på en visning kring igår samt en om Feelify som visades upp under konferensen. De bloggposter det har blivit under dagen har varit följande, i kronologisk ordning:

Sammanfattningsvis har första dagen av konferensen varit bra men inte så mycket nytt. Jag fortsätter förundras hur människor inte har koll på allt men det är nog inte det lättaste att ha koll på allt hela tiden och jag måste ha i åtanke att jag säkerligen följer extrema mängder bloggar och nyhetstjänster själv vilket inte så många andra verkar göra. Självklart var det som jag tyckte var mest intressant handlade om banker och deras mindset vilket jag nog aldrig kommer förstå mig på. Det finns så mycket man kan göra och sen är det så få som verkar göra det. Och om det görs så är det inte direkt under en transparent utvecklingsprocess.

Dagen avslutades med att SIME Awards delades ut postumt till Pontus Schultz som tidigare i år gick bort i en tragisk olycka. En mycket väl vald vinnare som före sin död har gjort mycket för både entreprenörskap och mediebranschen och var en inspiration trots att jag aldrig hann träffa honom. Ett rörande moment för alla lokalen.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273