Big in Japan

Yohio på SIMEs scenYohio är en 17-årig kille från Sundsvall som har en stor kärlek till det japanska modet och stilen. Han gjorde något bra av det och slutade fokusera på Sundsvall och är nu en stor artist i Japan.

Han börjar med att berätta att han inte skapade sig själv utan att hans fans gjorde det men han bygger allt kring autenticitet och trovärdighet. Är du inte passionerad och äkta så kommer du aldrig att bli tagen på allvar heller och det är bättre att fokusera på sina fans än på andra personer runt omkring som skapar negativ energi.

Yohios fans är ofta tjejer mellan 15-25 som tycker om stilen visual kei men även äldre personer finns i skaran av fans. Han kommunicerar med sina fans via Twitter när det går och försöker minst göra det ett par gånger i månaden. Yohios främsta tips till de större företagen så handlar det om visa på sin passion och som många andra har sagt idag, att visa att man är trovärdig. Det är något som ältats ganska mycket de här två dagarna men det är de två största sakerna som jag själv tagit med mig. Fortsätt vara äkta och ifall du är det så blir du också trovärdig.

Han avslutade konferensen med att uppträda med en av sina låtar. Du borde lyssna på honom på Spotify.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *