Mobil koll på Google Analytics

Jag har länge varit på jakt efter en bra app för att enkelt kunna ha koll på mitt Google Analytics när jag är på vift. Google har sin egna app till Android men för iPhone så var det länge svårt att hitta en bra app.

Jag blev väldigt glad när jag hittade Analytiks till iPhone som kan hantera 5 webbplatser samtidigt och ge ut de siffror som jag vill ha. Det är långt ifrån fullständig data men det räcker när jag behöver kolla siffrorna snabbt. Dessutom är det snyggt visualiserat. Helt klart värt de 7 kronor som det kostar att köpa på App Store.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273