Väggen bredvid bordet i köket bakom lampan

Poster designad av Jared McDaniel efter Apples klassiska reklamkampanj ”Think Different” från 1997 för att hedra minnet av Steve Jobs.

Efter att ha varit på jakt efter en köksradio så är det nu dags att leta efter saker att ha på väggen bredvid bordet i köket bakom lampan. Jag har haft ganska kala väggar sen jag flyttade in och enbart en tavla centralt i köket som är mer av en typografi från Etsy där det står ”You’re here – deal with it” med en punkt i mitten.

Det jag tittar på nu är bland annat en poster som har kaffe-symbolik. Det dricks väldigt mycket kaffe här och det är inte jag som står för större delen av den konsumtionen men en del. Det är däremot alltid skönt med lite kaffekultur hemma så det kan gärna få avspeglas i en inramad poster. En annan i köket ska få handla om att man ska leva dagen eller göra något vettigt av dagarna och leva sitt liv för att ha roligt och må bra.

En annan poster jag skulle vilja ha är den klassiska Here’s to the crazy ones-postern efter ett citat från Apples reklamkampanj Think Different, som finns på bild överst i den här bloggposten, som tyvärr inte får säljas längre. Frågan är om det går att göra en sådan själv, vart man i så fall gör det och vad det skulle kosta? Skulle det kanske till och med vara fler som skulle vara intresserade av en liknande poster?

1 reaktion till “Väggen bredvid bordet i köket bakom lampan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *