Unit 01

Jag har länge letat efter en ny väska och egentligen var det dags för en ryggsäck för att underlätta för min dåliga högeraxel som måste knådas någon gång i månaden bara för att det smärtas. Men det kunde inte hjälpas. Jag kunde inte bärga mig och var tvungen att slå till på en Unit 01 från Unit Portables.

Första gången jag såg den var när Johan släpade runt sin på under SXSW och gillade den direkt. Både att den är stilren och för att den är smidig. Dessutom har den medföljande mindre väskor för exempelvis MacBook-laddare och man kan dessutom köpa med en Unit 04 som man kan ha sin iPad i. I väskan så finns det ett fack för en 13″ MacBook och möjlighet att fylla den med betydligt fler ting. Det är en perfekt konferensväska när man ska ta med dator, iPad och en jacka.

Unit 05, Unit 6, Unit 7, Unit 8, Unit 9 och Unit 10 är tydligen på väg och kommer efter sommaren. Hoppas de blir minst lika smidiga och kanske något jag kan koppla på till Unit 01. Nu behöver jag bara hitta en ny ryggsäck också, men det är mycket svårare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *