Stockholms starkaste maträtt?

Det är ingen hemlighet att jag älskar stark mat. Ofta så slinker det ner en stark indisk rätt till lunch, jag går i obskyra affärer där jag letar efter ghost pepper och jag tar nästan alltid de måltider med flest frukter på menyn på thairestauranger. Däremot har jag inte provat världens starkaste korv i gamla stan ännu men det finns en rolig video när Färjan-Håkan testar den.

Första veckan när jag flyttade upp till Stockholm för 1,5 år sedan så åt jag en Vindaloo med Johan på Södermalms fantastiska indier Indian Garden. Detta ska återupplevas snart men tills dess skulle jag gärna veta vilken som är stans absolut starkaste Vindaloo. Jag tänkte testa mig fram för att hitta den absolut bästa. Har du några tips så får du gärna kommentera så ska jag testa dem. Just maträtten Vindaloo är nämligen en riktig favorit.

Jag håller dessutom på att sätta ihop en lista över Stockholms Starkaste Maträtter och undrar om det är fler som skulle vilja prova dem en och en? Har du några tips om vilka du tycker är stans starkaste så får du gärna kommentera det också. Listan släpper jag om någon vecka när jag samlat in allt material och så kommer jag börja äta mig igenom den från hösten – om magen håller då förstås.

3 reaktioner till “Stockholms starkaste maträtt?”

  1. Vet inte vilken restaurang som serverar den bästa vidaloo eller den starkaste men tycker att den vindaloo blandningen som pappa blandar till är rätt grym…med några extra bird´s eye chili…makes u feel alive!

  2. Vindaloo är för sissies :) Hitta en indisk som har Phall på menyn (ibland har de Phall men inte på menyn, för att folk inte ska ta fel). Jag tror Ellora på Hornsgatan har det (om den finns kvar)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *