Steve Jobs liv i film

Det är ingen hemlighet att jag är en stor beundrare av det Steve Jobs gjort medan han levde och jag är nog inte ensam med att se fram emot filmen om Steve Jobs som skapas av Aaron Sorkin och släpps år 2014. Mannen som tidigare står bakom serierna The West Wing, Studio 60 On The Sunset Strip, The Newsroom och även skrev filmen The Social Network om Facebook och dess grundare.

Däremot så hittade jag för en stund sedan Steve Jobs Archive där man kronologiskt kan se hela Jobs karriär. Allt ifrån barndomen till vad som hänt efter hans död. Här är ju helt klart en del man kan göra under en semestern om det regnar, som det gör idag, och inte har något bättre för sig.

Det är en del man har sett men självklart fanns det mycket nytt i denna samling med över 250 videoklipp som främst innehåller riktigt material och inte mycket dramatiserat. Om man dessutom har lite tid över och hellre vill se på dramatiserat material så kan man alltid se filmen Pirates Of The Silicon Valley.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273