Slår ett slag för Tweetbot

Det tog mycket lång tid innan jag började uppskatta appen Tweetbot. Det var till och med så att det var först när iPad-versionen släpptes och Twitter själva krossade sin egen app från att vara bra till att bli medioker som jag började titta tillbaka på det Tweetbot erbjuder i sin app.

För det först så använder jag Twitter mer som ett diskussionsforum än för att posta ut random meddelanden. Dessutom är det svårt att hålla koll på över 2000 personer i en app, det är det oavsett vilken app man använder. Men med tweetbot kan man i alla fall hålla koll på trådarna för olika diskussioner och att följa många blir nästan bättre i Tweetbot.

Det är lätt att posta via appen och man har mycket alternativ för att se vilka som retweetar ens tweets eller favoriserar dem. Dessutom stödet för externa tjänster som TwitPic, Pocket och med stöd för notifikationer och inställningar i mängder för dem. Det är en fantastisk liten app som är den hittills bästa som jag använt. Nu väntar jag bara in Mac-versionen också.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273