Siktet inriktat på en köksradio

Jag har i åratal spanat efter en radio till mitt kök. Främst för att jag tycker om att laga mat och dessutom laga mat länge. Efter en lång tids sneglande på en skön klassisk Tivoli Audio Model One så har jag nu helt börjat fokusera på en Jawbone Jambox och den största frågan är ifall jag ska välja den lilla varianten eller den senaste Jawbone Big Jambox som är lite större.

Troligtvis blir det den mindre varianten eftersom att den troligtvis kommer att följa med mig på grillningarna i området där jag bor i sommar. Det är 900 kronors skillnad på den lilla och den stora varianten men det verkar inte vara så pass mycket bättre ljud i den stora och den blir dessutom mer jobbig att ta med sig.

Inspirationen fick jag helt ifrån när jag såg att en vän hade med sig en sådan för att enkelt sätta igång lite musik när han var på SXSW i Austin tidigare i år. Fantastisk liten maskin som ger ett bra ljud för sin storlek. Troligtvis blir det den mindre om inte någon har något mycket mer positivt att säga om den lite större versionen?


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273