Readmill får mig att vilja börja läsa igen

Det är lite konstigt. Jag försöker leta upp Steve Jobs biografi som e-bok och när jag väl hittar den så är den dubbelt så dyr som den storpocket jag redan har köpt. Trots det att tryck-kostnaden försvinner. Något är fel med den prissättningen tycker jag. Det borde vara billigare att köpa en e-bok än att köpa en tryckt bok. Det tycker jag i alla fall.

Anledningen att jag vill köpa boken som e-bok är att jag genom Readmill enkelt kan samla på mig anteckningar från böckerna jag läst. Eftersom jag ofta läser faktaböcker eller biografier så blir det ofta ganska många anteckningar och då är Readmill glänsande. Det är ofta sådant jag vill skriva om i bloggposter som dyker upp i böckerna och gör jag det från en fysisk bok så är det inte lika enkelt att få över anteckningarna vilket gör att man sällan gör det.

Det enda jag på riktigt saknar från Readmill nu är en iPhone-app för att, som med iBooks, kunna förflytta mig utan att det stör läsandet. Att vara fast vid iPaden kan vara jobbigt men så fort man rör på sig som att ta sig till bussen så vore det smidigt med en iCloud-synkning för att kunna ta efter i iPhonen. Resten av appen är trålande och jag ser fram emot vad Henrik och hans gäng har i pipen framåt för att förändra vårt sätt att läsa.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273