Jag och min iPad spelade in midsommar

Jag firade in midsommar med lite iPadspel och tänkte gå igenom ett par som jag fastnade lite extra för så här en kväll före midsommar. Det var lite som dagen före julafton när man bara sitter och väntar. Även fast det var trevligt.


Olo kan vara kvällens riktiga höjdare. Ett taktikspel där man har en varsin spelplan och petar på olika storlekars runda puckar som man skickar mellan varandra. Lite som ett digitalt curling. Fantastiskt roligt och klurigt när man kommer igång med det.

Kingdom Rush

Kingdom Rush är mitt absolut favoritspel när det kommer till Tower defense spel. Alltså spel där motståndaren går en väg om man ska bygga upp ett försvar för att skydda sig själv. Har tidigare gjort så att jag förlorat mig flertalet timmar.

Beat Sneak Bandit är ett annat fantastiskt spel där man måste gå i takt till musiken för att inte bli upptäckt. Fantastiskt bra pusselspel där man måste ha ljudet på för att kunna spela vilket i vanliga fall är ganska lätt att bara slå av. Bakom spelet står Malmöbaserade Simogo som tidigare bland annat gjort spelet Bumpy Road där man spelar ett äldre par som åker bil. Däremot är Beat Sneak Bandit desto bättre tycker jag.


Jag tycker om spel som går ganska fort att spela och det är självklart att Angry Birds och Cut The Rope kvalar in men i övrigt så fastnar jag inte för spel så lätt. Det jag hoppas mest på just nu är att det gulligt våldsamma LIMBO och det sköna tidsspelet Braid kommer till iPaden.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273