Jag kände att det var dags att bloggen fick ett ansiktslyft

Jag hade inte bloggat på år och dar. Oftast för att jag inte haft någon inspiration för att det såg trist ut och vem vill läsa något som ser trist ut. Det var svårt att få inspiration till poster och det som skrev gick knappt att dela med de nya verktygen som finns för just detta. Det egensnickrade temat kändes utdaterat, instabilt och installationen likaså. Det kändes helt enkelt inte roligt att använda bloggen som verktyg för att faktiskt skriva.

Nu har jag börjat med att rensa upp mina kategorier så att de ser bra ut och är tillräckligt övergripande. Jag funderar också helt på att skrota etiketterna. Sen hade jag tänkt att kanske blanda upp lite privata tankar och händelser, det är ju ändå främst därför många andra bloggar. Kan ju i alla fall göra det när något stort i livet händer. Jag har ju tidigare varken skrivit om att jag flyttat från Malmö, fått ett bra jobb som jag trivs med, träffat en fantastisk tjej som jag blivit sambo med och inte heller ett knyst om att jag lyckats få ett förstahandskontrakt på en lägenhet jag tidigare inte ens vågade drömma om.

Sen är ju mitt fokus fortfarande på digitala pryttlar, kommuniaktion, spel, UX, trender, reflektioner, Apple-relaterade händelser, entreprenörsskap, nya tjänster, appar, digital strategi, mobilitet, e-handel, m-handel, digitala banker och allt vad det heter. Men ibland kan man ju trycka in en post som handlar om en själv också, utan att det låter allt för själviskt.

Det var inget avancerat jag har gjort heller för den delen. Jag har använt mig av WordPress grundtema Twenty Eleven och skalat av en del och lagt till en del knappar för att kunna dela inläggen enklare. Dessutom har jag helt bytt bort kommentarssystemet till fördel för fantastiska Facebook Comments. Detta för att jag tycker om att kommentera med det kommentarssystemet själv och att jag ofta lovordar det.

Jag hoppas detta gör att jag bloggar lite mer. Kanske inte varje dag men i alla fall någon gång ibland. Under tiden kan du läsa bloggposten jag skrev för en liten stund sen om mobilen som primär enhet.

3 reaktioner till “Jag kände att det var dags att bloggen fick ett ansiktslyft”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *