Jag älskar Instagram

Trots det att Facebook köpte upp Instagram för ynka 1 miljard dollar och man trodde att det skulle gå under, eller i alla fall sugas in i Facebooks stora organisation, så har det inte det. Det är fortfarande ett väldigt mysigt socialt nätverk där man följer de man känner och några till för att se vad som händer i deras vardag och att det visas upp med hjälp av bilder.

Jag kollar till min Instagram ett par gånger varje dag och tycker om att både like’a och kommentera på bilder som hamnar i mitt flöde. Det är en utmärkt kanal för kommunikation och flertalet kändisar använder tjänsten flitigt. Exempelvis Jamie Oliver som visar ut det som händer i hans liv och även mat som han lagar, det kan göra vem som helst hungrig. Eller rapparen Rick Ross som lägger upp massa bilder från sitt turnerande.

Jag vet inte riktigt varför jag verkligen älskar Instagram men det känns som att det är ett mysigt fotocommunity med sina pärlor, egna superstars och mycket vänner. Det finns en charm i dessa typer av sociala nätverk tycker jag och det lyser igenom trots det att Facebook tagit över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *