Hittebo i Metro

Hittebo, som var vårt projekt under 24 Hour Business Camp, fick uppmärksamhet i Metro idag. Alltid roligt när man lägger ner lite tid på ett projekt man tror på. Vi har fortfarande en bra bit kvar och efter vi lanserat så har vi planer nog för att kunna täcka år av utveckling.

Främst så berör vi ett stort problem, främst i Stockholmsregionen, som väldigt få verkar orka göra något åt. Att lätta upp på Stockholms bostadsmarknad är något som verkligen behöver göras och kan vi göra något åt den pressen så blir vi glada för det.

Vi har redan nu fått in många intressenter som både vill har tryggheten i att ha en koppling till den som ska hyra deras lägenheter och lägga upp sina lägenheter och ännu fler som söker lägenheter. Man märker även att det nästan alltid finns någon som vill hjälpa en vän att få tag på en lägenhet. Det märks verkligen att det är högt tryck på bostadsmarknaden och man märker det lite extra när man berör det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *