Hittebo efter 24 Hour Business Camp

Vi lyckades inte helt bli klara på 24 timmar. Mitt, Lowes och Eriks fokus är att göra något åt den ansträngda bostadsmarknaden i Sverige och göra det smidigare att hyra ut andrahandslägenheter till de man litar på och dessutom strukturera upp det kaos som råder för de som vill hyra ut sina bostäder. Hittebo heter projektet och vi fortsätter även nu efter lanseringen med att färdigställa den första fasen.

Det här är första gången jag kommer ifrån ett 24hbc och känner att vi är klara mycket snart. Det är inte många timmars utveckling för att få registreringen på plats. Samt listningen av objekt och enskilda objekt. Hela flödet är i princip på plats redan men det är fortfarande inte lanserat. Efter det är på plats så har vi en ganska tydlig roadmap vad vi vill göra redan nu.

Efter helgen är vårt mål att lansera en fungerande tjänst men redan nu har vi drygt 200 000 i Hittebo-nätverket. Alltså vänner som har anslutit sig och deras vänner. Alla unika. Vi har fått många hejarop av folk som verkligen söker efter lägenheter, speciellt i Stockholmsområdet. Det finns däremot ingen begränsning för att andra städer ska kunna vara med redan från början.

Gå in och anslut dig på Hittebo.se, gilla Hittebos sida på Facebook och följ oss på Twitter så berättar vi dr när vi lanserar tjänsten skarpt. Har ni fler frågor kring tjänsten så tveka inte att höra av dig till mig så berättar jag vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *