Google firar Sverige idag

Det är inte alltför ofta som internationella tjänster ens nämner Sverige men idag finns Sveriges flagga med på Googles startsida som en doodle. Vi firar ju att Gustav Vasa valdes till kung år 1523 och även 1809 års regeringsreform. Det är ju alltid något att fira.

Det är ganska ofta som Google-logotypen byts ut på startsidan för att hedra något. Mina favoriter är bland andra Robert Moogs födelsedag, Heinrich Rudolf Hertz 155:e födelsedag, protesten mot SOPA/PIPA, Les Pauls 96:e födelsedag, Charlie Chaplins 122:a födelsedag, när de firade Sanislaw Lems första publikation eller den de gjorde för att fira Pacman.

Själv tänkte jag baka kanelbullar idag på nationaldagen. Det kommer bli minst lika awesome.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273