Första kvällen på Yasuragi

Klockan 17.00 avgick båten från kajplats 14 på Strandvägen idag mot årets upplaga av 24 Hour Business Camp på Yasuragi utanför Stockholm. Peppen började komma i veckan efter att ha gått igenom vad vi ska utveckla under dessa 24 timmar. Inte bara perfekt för att det är ett stort behov i Stockholms bostadsmarknad och att det finns ett hål för tjänsten. Dat är även så att lagförslaget om att göra det lättare att hyra ut lägenheter som kommit från regeringen inte kommer lite lägligt.

Väl framme med båten så gick vi uppför världens längsta backe som ledde oss till det fridfulla Yasuragi. Efter att ha svalkat mig med en dusch, dressat om till kimono och sedan tagit ett bad utomhus så var det dags för middag. Satt på middagen med två trevliga personer från Tripbirds och diskuterade alltifrån maten vi åt till Facebooks Instagram-uppköp till vilka idéer som kommer utvecklas under dessa 24 timmar vi är här ute. Fantastiskt trevligt.

Efter maten var det ett obligatoriskt bad igen och sen sitta och jobba igen lite på altanen med en öl bredvid. Jag ser fram emot morgondagens hack. Hoppas folk är lika pepp som tidigare gångerna jag varit här då det verkligen kokat i det stora rummet. Hoppas också att vi hinner klart med tjänsten på de 24 timmarna som vi har på oss. Som man ser på bilden så kommer det bli fantastiska två dagar här. Vår tjänst Hittebo kommer att ändra Stockholms bostadsmarknad redan från dag ett.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273