Bloggpost nummer 100

Ville mest skriva att jag nu är uppe i 100 bloggposter. Före jag fick ett ryck så var jag uppe i ca 80 bloggposter och sen släppte jag sargen och började blogga lite mer frekvent. I alla fall försöka hålla en bloggpost om dagen och nu har jag inte så mycket press på mig att det måste handla om något djupt och häftigt varje gång.

Lite sköna siffror är att bloggen startade tisdagen 31 mars 2009. Jag hade ingen blogg och de flesta andra verkade ha en digital lekplats där de skrev av sig lite då och då. Det var egentligen bara därför jag startade bloggen. Jag ställde mig i ledet helt enkelt med höga ambitioner och ville skriva om sådant som jag tyckte om. Nästa 16 000 personer har läst min blogg. Det tycker jag är ganska mycket för att inte ha skrivit så mycket alls och jag är nöjd om enbart ett fåtal person skulle läst. Det hade räckt. Men jag är glad att fler har tyckt det jag skriver varit intressant. Det är alltid roligt att skriva och det är ännu roligare att få kommentarer och feedback på det man skriver. Det trodde jag inte skulle vara det roliga när jag började blogga.

Det jag tänkte göra nu är det som Fredrik Wass gjorde och börja på min helt egna #Blogg100 vilket går ut på att skriva en bloggpost om dagen i 100 dagar. Nu börjades det här projektet redan i början av året men jag har blivit lite varm i kläderna och tänkte börja redan från imorgon hela vägen fram till bloggpost nummer 200.

Vad tycker du att jag borde skriva om i de här kommande hundra bloggposterna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *