15 minuter med Gary Vaynerchuck

På Nordic E-commerce Summit i våras så var det tredje gången jag såg Gary Vaynerchuck hålla en föreläsning. Tidigare har det varit  mycket inspirerande då jag sett honom på SXSW men det kändes som att han var trött och energilös den här gången. Han har dessutom slutat med WineLibrary TV och helt satsat på sitt företag Vayner Media som börjar bli mer likt ett storföretag med storkunder som exempelvis NHL och New Jersey Jets. I föreläsningen ovan så är det bland de första gångerna jag någonsin hör talas om honom och det är här han är på sitt allra bästa humör. Det brinner om Gary när han står på scenen och han i princip skäller ut folket i publiken. Som han gör väldigt snyggt.

Han har rätt i att man måste göra det man verkligen älskar och gör man inte det gör man en otjänst mot sig själv. Däremot har guldruschen för sociala medier redan varit och verktygen är så gått som satta för vad vi ska använda. Inte mycket har hänt mer än att verktyg har försvunnit de senaste åren. Både Pownce och Jaiku som han nämner är sedan länge borta. Nu handlar det istället om att bli bäst på att hantera sitt innehåll genom de verktyg som finns kvar.

Oavsett vad så är det värt att offra de 15 minuter som han använder i föreläsningen ovan och lyssna på vad han har att säga. Det är ganska mycket som hänt sen 2008 men i det stora hela så är det precis likadant fortfarande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *