Idag gjorde jag min första flattring

När jag registrerade migFlattr för ett bra tag sen så var jag bland de första 100 registrerade personerna. Jag gillade grundidén de hade och skaffade kontot men lät det vara inaktivt. Tills idag. Efter ett par påminnelser om att jag borde ha Flattr på bloggen för att stödja Malmöbolaget så tog jag tag i saken och satte in hela 2 euro på flattrkontot och installerade en WordPress-plugin som fixade biffen.

Jag kom på anledningen varför jag inte registrerat mig förut. Det var för jobbigt att registrera sig, konfigurera upp kontot och implementera det på bloggen. Det var inte så att det tog jättelång tid men när något kan tänkas ta ganska lång tid och man gör det på kvällstid så blir det en sträcka att ta sig igenom. Rent användarvänligt var det en mindre katastrof men det har blivit bättre idag så när som på ett par saker som inte var helt lätta att lyckas förstå sig igenom. Då hade jag inte tid, det tog jag mig tid till ikväll. Jag var dessutom tvungen att flattra något så det fick bli Pelles inlägg om tankarna kring ett kafé med fastpris.

Nu hädanefter så finns det en Flattrknapp under alla mina bloggposter och ifall ni tycker om det jag skriver och har ett konto på Flattr så får ni gärna flattra det som skrivs. Det är alltid lika skoj att få bekräftelse på att man skrivit något bra och Flattr kan vara bland de bästa sätten att uttrycka det på.

5 reaktioner till “Idag gjorde jag min första flattring”

  1. Härligt att du kom igång med det.
    Om det är något som fortfarande kändes krångligt med att komma igång, så dela gärna med dig om vad så att det kan förbättras! :)

  2. Om det går att gå igenom användarregistreringen igen så gör jag gärna det. Det finns nämligen en del saker som inte är helt självklara i processen trots att de är utskrivna.

  3. Intressant tanke. Ska ner och träffa gänget till veckan, ska se om jag kan komma ihåg att nämnda det då. Eller ta tag i det om jag får jobbet jag sökt! 😉

    *skriver ner*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *