Designa om för att få lite pepp

Under 2010 så bloggade jag extremt lite. Det blev inte alls lika många bloggposter som jag hade tänkt mig. Jag tycker om att skriva men lusten fanns inte där och ju längre det gick mellan bloggposterna desto mer press blev det att få ut en bra bloggpost. Detta kallas för bloggtorka och är något som jag drabbades av rejält förra året.

För att få lite skrivpepp tillbaka att börja skriva mer kontinuerligt så har jag designat om bloggen så att den inte ser likadan ut som förra året. Det är fortfarande en sidospalt men det är mindre rubriker och mer konsekvent än förut. Det är mer läsbart och de gråa nyanserna är utbytta mot en helt vit design. Jag har bytt bort Google Friend Connect eftersom det är bland det tråkigaste som Google någonsin släppt men har däremot lagt in lite mer krut på Facebook. Funderar även på att aktivera min page på Facebook och kanske genom det få lite likes, vem vet.

Den sociala listan i vänsterspalten är tjänster jag använder där man kan följa min aktivitet. Just nu är det Twitter, Facebook, Dribbble, Quora och LinkedIn som får plats. Finns det några fler tjänster som jag har glömt så får du gärna säga till. Funderade på att lägga till min Gowalla men det känns inte alls lika kul längre som i början på 2010 och på Instagram har jag ingen länk man kan följa direkt, än.

Det är kul med förändring och 2011 kommer bli det år då det kommer ske mycket förändring. Jag ser fram emot det här året, det kommer bli riktigt skoj.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/peterrosdahl/webapps/dev_rosdahl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273